Σας καλωσορίζουμε στην Tommee Tippee! Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και βρείτε όλα τα απαραίτητα για τη νέα σας καθημερινότητα ως γονείς!
0
  1. Αρχικη
  2. /
  3. Πολιτικη Επιστροφων

Οι επιστροφές γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε.

Για να γίνει επιστροφή θα πρέπει να περιλαμβάνεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς που έχετε λάβει με την παραγγελία σας. 

Η αποστολή για την επιστροφή του δέματος γίνεται αποκλειστικά μέσω της Speedex Η επιστροφή προϊόντων γίνεται δωρεάν υπό την προϋπόθεση ότι πραγματοποιείται λόγω σφάλματος εκ μέρους μας και μόνο μέσω της Speedex. Σε κάθε άλλη περίπτωση, το κόστος επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη και το εν λόγω ποσό αφαιρείται από το ποσό επιστροφής. 


H επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσα σε 5-10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που θα παραλάβουμε, είτε μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό σας αν έχετε κάνει την παραγγελία με αντικαταβολή είτε με refund στην κάρτα σας αν έχετε κάνει την παραγγελία με πιστωτική/χρεωστική.


Στο ποσό που επιστρέφεται δεν συμπεριλαμβάνονται τα 2,5 ευρώ σε περίπτωση αντικαταβολής.

Αν δεν μείνατε ευχαριστημένοι από την αγορά σας, μπορείτε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα ή να κάνετε αλλαγή σε μέγεθος/χρώμα/είδος, εφόσον πληρούνται οι ανάλογες προϋποθέσεις:

  •  Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, δηλαδή να είναι αχρησιμοποίητα και με τη συσκευασία τους άθικτη.
  • Επιστροφές ή αλλαγές σε είδη που έχουν πλυθεί, χρησιμοποιηθεί ή δεν υπάρχουν οι συσκευασίες τους, δεν γίνονται δεκτές.
  • Επιστροφές ή αλλαγές γίνονται κατόπιν συνεννόησης και ενημέρωσής μας μέσω τηλεφώνου 2106198979 (Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 16:00) ή μέσω email στο [email protected]

ΑΛΛΑΓΕΣ

 Τα προϊόντα μπορούν να αλλάζονται είτε για ίδιο προϊόν σε διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα, είτε για οποιοδήποτε προϊόν οποιασδήποτε συλλογής μας ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Οι αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε. 

 Η διαδικασία αλλαγής δρομολογείται από εμάς με κόστος 3 ευρώ με αντικαταβολή. Σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν και στον ίδιο διανομέα που θα σας το παραδώσει δίνετε το προϊόν που δεν σας κάνει, για επιστροφή.

 Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στη κατάσταση που το παραλάβατε (με τη συσκευασία του και αχρησιμοποίητο)

 Αν η αξία της νέας αγοράς είναι μεγαλύτερη της αξίας των προϊόντων που μας επιστρέφετε, πληρώνετε τη διαφορά κατά την παραλαβή, συν τα 3€ έξοδα αντικαταστάσης.

 Αν η αξία της νέας αγοράς είναι μικρότερη σας επιστρέφουμε τη διαφορά με τραπεζική κατάθεση ή  με  επιστροφή χρημάτων στην κάρτα σας αν έχετε κάνει την παραγγελία με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα αφαιρώντας τα 3€ των εξόδων αντικατατάστασης.

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου 2106198979 (Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 16:00) ή μέσω email στο [email protected] για την αντικατάσταση αυτού. Θα αντικαταστήσουμε το προϊόν εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου και τηρηθούν οι όροι της πολιτικής επιστροφών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ή ΑΛΛΑΓΗ

HEROIC IKE –  Χελμού 18, Μαρούσι, 15125 – 2106198979

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΣ;
ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ
ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ!